Ølbraiseret Svinekæber
til 4 pers.
8-10 svinekæber ( i superbrugsen 45,-)
50 g smør
2 spsk olivenolie
10 svinekæber
Salt og peber
2 løg, finthakkede
2 gulerødder, finthakkede
1 persillerod, finthakket
3 fed hvidløg, finthakkede
1 stængel bladselleri
Frisk timian
2 laurbærblade
1 Jacobsen Golden Naked Christmas Ale
2 spsk brun farin
5 spsk æblejuice
2 spsk hvidvinseddike
Grov mos:
1 kg kartofler, skrællede og skåret i store tern
2 fed hvidløg
25 g smør
1 spsk salt
Friskkværnet peber
(Ved servering: dette undlod Frank - da sovsen var godt indkogt og havde en fornuftig tykkelse)
Lidt fløde
Evt. kulør
Evt. maizena
8-10 svinekæber ( i superbrugsen 45,-)
50 g smør
2 spsk olivenolie
10 svinekæber
Salt og peber
2 løg, finthakkede
2 gulerødder, finthakkede
1 persillerod, finthakket
3 fed hvidløg, finthakkede
1 stængel bladselleri
Frisk timian
2 laurbærblade
1 Jacobsen Golden Naked Christmas Ale
2 spsk brun farin
5 spsk æblejuice
2 spsk hvidvinseddike
Grov mos:
1 kg kartofler, skrællede og skåret i store tern
2 fed hvidløg
25 g smør
1 spsk salt
Friskkværnet peber
(Ved servering: dette undlod Frank - da sovsen var godt indkogt og havde en fornuftig tykkelse)
Lidt fløde
Evt. kulør
Evt. maizena
Kommentarer
Send en kommentar