Syltede rødbeder (Mette Blomsterbergs)
Dejlig smag i disse rødbeder.
500g friske rødbeder
Syltelage:
1 løg
2 dl lagereddike
2 dl æblecidereddike
200g sukker
4 laurbær
1 stjerneanis
15 hele sorte pebekorn
Kog rødbederne med skræl på i rigeligt vand i ca 30-40 min.
Imens koges syltelagen:
Løget deles i kvarte el. i både og kom herefter resten til lagen i en gryde op kog lagen op og
lad den koge i ca 5 min.
Hæld koldt vand over de kogte rødbeder og smut dem for skrællen. Det går rigtig nemt.
Herefter skæres rødbeder i både eller i skiver og kommes direkte på glas.
Hæld nu den stadig lune lage over rødbederne til de er dækkede.
Husk ATAMON i lagen og det skal være ATAMON SKYLLEDE GLAS...
Kan opbevares i op til 2 måneder.
500g friske rødbeder
Syltelage:
1 løg
2 dl lagereddike
2 dl æblecidereddike
200g sukker
4 laurbær
1 stjerneanis
15 hele sorte pebekorn
Kog rødbederne med skræl på i rigeligt vand i ca 30-40 min.
Imens koges syltelagen:
Løget deles i kvarte el. i både og kom herefter resten til lagen i en gryde op kog lagen op og
lad den koge i ca 5 min.
Hæld koldt vand over de kogte rødbeder og smut dem for skrællen. Det går rigtig nemt.
Herefter skæres rødbeder i både eller i skiver og kommes direkte på glas.
Hæld nu den stadig lune lage over rødbederne til de er dækkede.
Husk ATAMON i lagen og det skal være ATAMON SKYLLEDE GLAS...
Kan opbevares i op til 2 måneder.
Kommentarer
Send en kommentar