Solbærsyltetøj med pærer og kanel
1 ltr solbær
2 store pærer
½ dl vand / rom
6 dl rørsukker
1 stang kanel
2 tsk Melatin + sukker
Atamon
Rib og skyl solbærrene.
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre ved svag varme under omrøring i ca 20 min.
Tilsæt Melatin hvis nødvendigt.
Tag gryden af varmen og tilsæt Atamon.
Hæld på glas og luk
2 store pærer
½ dl vand / rom
6 dl rørsukker
1 stang kanel
2 tsk Melatin + sukker
Atamon
Rib og skyl solbærrene.
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre ved svag varme under omrøring i ca 20 min.
Tilsæt Melatin hvis nødvendigt.
Tag gryden af varmen og tilsæt Atamon.
Hæld på glas og luk
Kommentarer
Send en kommentar