Hindbærmarmelade med lakridssmag
250g hindbær
12 stk tyrkisk peber bolsjer
1 dl vand
3 dl Dansukker syltesukker - el. Rørsukker, Balsamicoeddike og acaciehonning
1 tsk melatin + sukker
Atamon
Bland vand og bolsjer i en kasserolle og lad det simre, til alle bolsjer er opløst.
Tilsæt bærrene og sukkeret og kog i yderligere 3 min. tilsæt siden hen melatin og tag en
tester på en tallerken om den er fin fyldig.
Tag gryden af varmen og skum af. Tilsæt evt lidt Atamon.
Hæld på glas og luk.
nu har jeg forsøgt med
400g Hindbær
350g rørsukker
1 dl hyldeblomstsaft (ikke blandet)
ca 1 dl vand
2 tsk lakridspulver
1½ tsk melatin+ sukker
2 hætter Atamon
Det hele efter samme opskrift som ovenfor og hældt på ATAMON skyllede glas.
Kommentarer
Send en kommentar