Brombærsyltetøj
500g Brombær
500g syltesukker - el. alm sukker/rørsukker
2 spsk. hyldeblomstsaft (cidereddike el ufiltr. æblejuice) el. lidt cognac
1 stang vanilje
Varm brombær, sukker og saft op i en gryde.
Flæk vaniljestang skrab kernerne ud og kom begge i gryden.
Lad syltetøjet koge 10-12 min. til sukkeret er opløst og tilsæt evt. melatin+sukker.
Tag det af varmen og tilsæt Atamon
Hæld på glas og luk
500g syltesukker - el. alm sukker/rørsukker
2 spsk. hyldeblomstsaft (cidereddike el ufiltr. æblejuice) el. lidt cognac
1 stang vanilje
Varm brombær, sukker og saft op i en gryde.
Flæk vaniljestang skrab kernerne ud og kom begge i gryden.
Lad syltetøjet koge 10-12 min. til sukkeret er opløst og tilsæt evt. melatin+sukker.
Tag det af varmen og tilsæt Atamon
Hæld på glas og luk
Kommentarer
Send en kommentar