Surdej
Camilla Plums
søndag:
200g friskmalet grahamsmel
1 tsk honning
1 spsk friskt surmælksprodukt
2 dl vand
1 tsk salt
Bland i en skål - dæk med film og stil det lunt til dagen efter.
Dag 2. - 5. mandag til torsdag
Rør en smule mere grahamsmel i 2 håndfulde. og lidt vand i dejen hver dag.
Den skal være som havregrød.
Den skulle gerne vise lidt mere aktivitet hver dag.
Den 5. dag skulle dejen gerne dufte umiskendeligt syrligt og dejligt, være boblende
og livlig. Ellers røres en lille skefuld honning mere i, og man venter et par dage mere.
Så er man klar til at starte op på et rugbrød....
søndag:
200g friskmalet grahamsmel
1 tsk honning
1 spsk friskt surmælksprodukt
2 dl vand
1 tsk salt
Bland i en skål - dæk med film og stil det lunt til dagen efter.
Dag 2. - 5. mandag til torsdag
Rør en smule mere grahamsmel i 2 håndfulde. og lidt vand i dejen hver dag.
Den skal være som havregrød.
Den skulle gerne vise lidt mere aktivitet hver dag.
Den 5. dag skulle dejen gerne dufte umiskendeligt syrligt og dejligt, være boblende
og livlig. Ellers røres en lille skefuld honning mere i, og man venter et par dage mere.
Så er man klar til at starte op på et rugbrød....
Kommentarer
Send en kommentar