Røgede Rejer
Kilde: Carsten Olsen - Den skaldede kok
(4 pers.)
1 kg friske Rejer med skal
Røgblanding:
1 dl rørsukker
2 dl teblade
1 dl rå ris
Servering:
4 skiver røget laks
Mayonnaise
Dild
Tænd op i røgeovnen, brug røgeblandingen eller alm. røgesmuld.
Læg røgeblandingen i en bakke oven på kullene og derefter en rist ovenpå til rejerne.
giv rejerne godt med røg i kort tid, og så er den der.
Server med røget laks, mayonnaise, dild.
Server med et glas Sancerre hvidvin til.
(4 pers.)
1 kg friske Rejer med skal
Røgblanding:
1 dl rørsukker
2 dl teblade
1 dl rå ris
Servering:
4 skiver røget laks
Mayonnaise
Dild
Tænd op i røgeovnen, brug røgeblandingen eller alm. røgesmuld.
Læg røgeblandingen i en bakke oven på kullene og derefter en rist ovenpå til rejerne.
giv rejerne godt med røg i kort tid, og så er den der.
Server med røget laks, mayonnaise, dild.
Server med et glas Sancerre hvidvin til.
Kommentarer
Send en kommentar