Røgede nødder med havsalt
1 stor portion
250 g mandler
250 g hasselnødder
bornholmsk rapsolie
havsalt
tænd op i røgovnen.
Læg nødderne i en lille metalsi - gerne uden håndtag så kan man nemmere være i røgeovnen.
Varmen skal være middel når nødderne sættes ind, sørg for en god gang røg.
Ryg nødderne ca 8 min.
Tag dem ud og hæld lidt olie over, mens de stadig er i sien og vend dem rundt.
Hæld dem ud på havsalt - olien gør at saltet sidder fast på nødderne.
250 g mandler
250 g hasselnødder
bornholmsk rapsolie
havsalt
tænd op i røgovnen.
Læg nødderne i en lille metalsi - gerne uden håndtag så kan man nemmere være i røgeovnen.
Varmen skal være middel når nødderne sættes ind, sørg for en god gang røg.
Ryg nødderne ca 8 min.
Tag dem ud og hæld lidt olie over, mens de stadig er i sien og vend dem rundt.
Hæld dem ud på havsalt - olien gør at saltet sidder fast på nødderne.
Kommentarer
Send en kommentar