Grillet marineret Oksemørbrad
Kilde: Carsten Olsen - den skaldede kok
4 pers.
750g oksemørbrad
Krydderiblanding:
1 tsk knust peber
½ tsk paprika
2 tsk sukker
4½ tsk salt
Tilbehør:
1 bdt ruccula
hindbæreddike
1 håndfuld hindbær til pynt
Puds mørbraden fri for fedt og sener.
Bland krydderierne, gnid dem godt ind i mørbraden læg den i et fad og dæk med husholdningsfilm.
lad mørbraden trække i køleskabet i et døgn - vend den et par gange undervejs.
Grill mørbraden på en varm grill, den skal have ca 10 min på direkte varme.
Den giver en flot brun stegeskorpe.
Skær kødet i tynde skiver og server med rucula, hindbæreddike og friske hindbær.
Spis et dejligt hjemmebagt brød til og en god kraftig rødvin.
4 pers.
750g oksemørbrad
Krydderiblanding:
1 tsk knust peber
½ tsk paprika
2 tsk sukker
4½ tsk salt
Tilbehør:
1 bdt ruccula
hindbæreddike
1 håndfuld hindbær til pynt
Puds mørbraden fri for fedt og sener.
Bland krydderierne, gnid dem godt ind i mørbraden læg den i et fad og dæk med husholdningsfilm.
lad mørbraden trække i køleskabet i et døgn - vend den et par gange undervejs.
Grill mørbraden på en varm grill, den skal have ca 10 min på direkte varme.
Den giver en flot brun stegeskorpe.
Skær kødet i tynde skiver og server med rucula, hindbæreddike og friske hindbær.
Spis et dejligt hjemmebagt brød til og en god kraftig rødvin.
Kommentarer
Send en kommentar