Kyllingebryst med fyld og baconsvøb (2 pers)


Aften -  2  pers

FASE 1 = bacon   - kan også spises i FASE 2= så kan du få Parmaskinke omkring

2 store kyllingebryster

Sovs:
6 spsk. fromage frais
2 spsk. hakket frisk esdragon
  el. 2 tsk tørret esdragon
1/4 tsk dijonsennep
4 skiver bacon
1 tsk knust rosepeber el. alm peber

Afpuds kyllingestykkerne.
Skær en lomme i siden af hver bryst.

Rør fromage frais, estragon og sennep sammen tilsæt krydderier.

Kom halvdelen i brysterne. Vikl bacon omkring.
Steges over middel varme på en sliplet pande 5-7 minutter på hver side afhængig af størrelse.

Tag Panden af varmen og lad brysterne hvile et par minutter.

Skær brysterne diagonalt og server med resten af sovsen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Langtidsstegt Culotte i stegepose

Studentens Pølseret

Brød i Römertopf (Kokotte-brød)