Kyllingebryst med fyld og baconsvøb (2 pers)
Aften - 2 pers
FASE 1 = bacon - kan også spises i FASE 2= så kan du få Parmaskinke omkring
2 store kyllingebryster
Sovs:
6 spsk. fromage frais
2 spsk. hakket frisk esdragon
el. 2 tsk tørret esdragon
1/4 tsk dijonsennep
4 skiver bacon
1 tsk knust rosepeber el. alm peber
Afpuds kyllingestykkerne.
Skær en lomme i siden af hver bryst.
Rør fromage frais, estragon og sennep sammen tilsæt krydderier.
Kom halvdelen i brysterne. Vikl bacon omkring.
Steges over middel varme på en sliplet pande 5-7 minutter på hver side afhængig af størrelse.
Tag Panden af varmen og lad brysterne hvile et par minutter.
Skær brysterne diagonalt og server med resten af sovsen.
Kommentarer
Send en kommentar