Kalvefrikadeller med dijoncreme
2 pers.
600g hakket kalvekød 3-7%
1 æg
3 spsk havreklid
2 spsk hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk BBQ krydderi
Dijoncreme
2 dl græsk youghurt
1 spsk hakket syltet agurk
2 spsk hakket persille
1 tsk hakket persille
1 tsk dijonsennep
1/8 tsk gurkemeje
1 nip salt
Tilbehør
en håndfuld bredbladet persille
Rør det hakkede kød med æg, havreklid, løg, hvidløg og BBQ krydderi.
Lad farsen hvile, mens ovnen varmes op til højeste varme.
Form farsen til frikadeller med en spiseske.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Steges øverst i den varme ovn i ca. 4 min. på hver side.
Dijoncreme
Rør youghurt, syltet agurk, persille, sennep og gurkemeje og salt sammen.
Kommentarer
Send en kommentar