Frokostmuffins m/kylling og grønt
(12 - 14 stk) kan fryses - så er der til nem frokost en anden dag - 2 pr. gang
700g kyllingefilet
2 store gulerødder
2 mellemstore løg
400g Broccoli
6 æg (XL)
2 tsk timian
1 tsk karry
1 tsk peber
1 nip salt
dråber af olie til formene
Tilbehør: en håndfuld krebsehaler (rejer), dryppet med citronsaft
yougurt natural og dildkviste..
Opvarm ovnen til 200 grader.
Kør kødet i foodprocessor til det er findelt. Hæld det op i en skål.
Skræl gulerødder og skær dem i grove stykker - der også køres i foodprocessor og hakkes til mindre stykker.
Pil løget og kør dem i foodprocessor - til de er hakket groft.
Del broccolien i grove stykker og kør dem i foodprocessor til de er findelte.
Bland alle ingredienser sammen og tilsæt sammenpiskede æg, karry, timian, peber og salt og rør herefter det hele godt sammen og fordel det herefter i små olierede muffinforme ca. 12-14 stk.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca 20-22 min.
Kommentarer
Send en kommentar