Fisk med topping og dildcreme
2 pers.
400 g Kuller el. Torsk el. Sej
Saften af ½ citron
1½ spsk havreklid
1-2 fed finthakket hvidløg
1 tsk finhakket citronskal
2 spsk finhakket persille
DildCreme
1 dl yougurt naturel
2 spsk klippet dild
1 nip salt
Endvidere
2 håndfulde rejer
Opvam ovnen til 190 grader.
Gå fisken efter for ben.
Skær den i portionstørrelser, som lægges i et fad beklædt med bagepapir.
Dryp citronsaft over
Bland havreklid, hvidløg, citronskal og persille sammen.
Fordel blandingen oven på fiskestykkerne.
Sæt fadet midt i ovnen i cirka 10 min. afhængig af fiskens tykkelse.
Dildcremen røres sammen.
Der pyntes med rejer....
Kommentarer
Send en kommentar