Steak med spejlæg og rødløg
Aften - 2 pers
2 oksebøffer ca 200g steges på slip-let panden
2 æg steges til spejlæg
1 nip salt og peber
Balsamicoristede løg
2 rødløg
3 spsk balsamicoeddike
Løgene ristet på en lille pande og tilsættes evt lidt vand og balsomicoeddike.
Gremolata
1 dl finhakket persille
2 fed hvidløg finthakket
1 tsk revet citron
2 oksebøffer ca 200g steges på slip-let panden
2 æg steges til spejlæg
1 nip salt og peber
Balsamicoristede løg
2 rødløg
3 spsk balsamicoeddike
Løgene ristet på en lille pande og tilsættes evt lidt vand og balsomicoeddike.
Gremolata
1 dl finhakket persille
2 fed hvidløg finthakket
1 tsk revet citron
Kommentarer
Send en kommentar