Kanelsnegle grove og fedtfattige
(antal 16-20 stk.)
50g gær
2 dl skummetmælk
3 æggehvider
2 tsk rørsukker
2 håndfulde hørfrøkerner
300g sigtet speltmel
200g grahamsmel
1 tsk salt
Fyld:
3 store syrlige æbler
3 spsk rørsukker
1 spsk kanel
1 spsk vanillepulver
50g mandler
Opvarm mælken og opløs gæren heri.
Pisk æggehviderne sammen med rørsukker og bland det i mælkeblandíngen.
Tilsæt melet og salt og ælt det igennem.
Lad dejen hæve i 20 min.
Imens dejen hæver rives æblerne med skrællen på og blandes med rørsukker, kanel og vanillepulver.
Hak mandlerne fint og gem dem til pynt ovenpå sneglene.
Hæld dejen ud og rul den ud bordet.
Fordel fyldet på 2/3 af dejen og rul dejen til en pølse.
Skær pølsen i ca 2 cm brede skiver og læg sneglene på en bradepande med bagepapir.
Pensl sneglene med kaffe og drys dem med hakkede mandler og lidt rørsukker.
Bag sneglene ved 200 grader i ca 15 min.
Kommentarer
Send en kommentar