Grønkålssuppe
Kilde: Richard Beliveau (stor kræftforsker)
God mad mod kræft
4 hvidløg hakket fint
250g røget bacon skåret i tern
2-3 porrer halveret og skåret i tynde skiver
1 selleri skåret i små tern
4 gulerødder skåret i små tern
4 kartofler skåret i små tern
1 spsk Timian
1 spsk Gurkemej
2 spsk Paprika
2 ltr. grønsagsbouillon
450-550g frossen hakket grønkål
Varm olien op og svits bacon og hvidløg.
Tilsæt porrestrimler og lad det svitse kort, herefter selleritern disse svitses også kort, herefter
hældes gulerod og kartoffeltern i og det hele vendes godt og står et øjeblik.
Tilsæt nu Timian, Gurkemeje og Paprika og vend det godt i grønsagerne.
Tilsæt 2 ltr. bouillon og lade simre i ca 8-10 minutter.
Hvorefter grønkålen tilsættes og det hele koger nogle minutter.
Hæld den kogende suppe i en tallerken eller suppeskål og krydr med salt og peber efter behov.
Kommentarer
Send en kommentar