Persillesuppe (4 pers)
1½ ltr. hønsebouillon
2 dl piskefløde
2 små bdt. persille
salt og peber
Kog bouillonen ind til det halve evt. med små kartoffeltern, løgtern og gulerodstern, tilsæt fløden.
Blend persillen i lidt af suppen og kom det i suppen når det er blendet godt.
Smag til med salt og peber.
Herefter kan der kommes jomfruhummerhaler i .....
eller
dejlige små gulerodstern, kartoffeltern og groft hakket løg
2 dl piskefløde
2 små bdt. persille
salt og peber
Kog bouillonen ind til det halve evt. med små kartoffeltern, løgtern og gulerodstern, tilsæt fløden.
Blend persillen i lidt af suppen og kom det i suppen når det er blendet godt.
Smag til med salt og peber.
Herefter kan der kommes jomfruhummerhaler i .....
eller
dejlige små gulerodstern, kartoffeltern og groft hakket løg
Kommentarer
Send en kommentar