Pandekager m/Stikkelsbær-kompot (6 pers)
Stikkelsbærkompot
500g stikkelsbær
200g sukker
Kog stikkelsbær og sukker i 10 min. Køl ned.
Pandekagedej
4 æg
3 dl kærnemælk
3 dl skummetmælk
250g hvedemel
2 tsk sukker
1 tsk salt
korn fra ½ stang vanillie
smør til stegning
Pisk æggene sammen, tilsæt lidt af de 2 slags mælke og bland hvedemel, sukker og salt.
Rør det i dejen og pisk til der ikke er flere klumper.
Rør derefter korn fra vaniljestangen i sammen med resten af mælken.
Steg dem i smør på panden.
500g stikkelsbær
200g sukker
Kog stikkelsbær og sukker i 10 min. Køl ned.
Pandekagedej
4 æg
3 dl kærnemælk
3 dl skummetmælk
250g hvedemel
2 tsk sukker
1 tsk salt
korn fra ½ stang vanillie
smør til stegning
Pisk æggene sammen, tilsæt lidt af de 2 slags mælke og bland hvedemel, sukker og salt.
Rør det i dejen og pisk til der ikke er flere klumper.
Rør derefter korn fra vaniljestangen i sammen med resten af mælken.
Steg dem i smør på panden.
Kommentarer
Send en kommentar