Kartoffelsalater 2 forskellige (Lena Hansson)
Den slanke - med æble
300g kartofler (kogte)
100g rødt æble
100g forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk kryddersalt
2 spsk. dijonsennep
Kartoflerne køles ned og skæres i kvarte el. halve.
Æblet skylles og snittes fint i skiver - så du undgår stilk og kærnehus.
Forårsløg skæres fint.
Hvidløg presses og blandes nu med sennep og kryddersalt.
Det hele vendes nu i dressingen æble, kartofler og forårsløg.
Der kan evt tilsættes lidt cremefraiche.
Den sunde med rygeost, cremefraiche og chili
300g kartofler (kogte små)
100g forårsløg
½ chili u/kerner
100g stilktomater - gerne små
50g cremefraiche 9%
75g rygeost 5%
De kogte kartofler køles og skæres i halve
Foråsløg snittes fint, få det hele med, på nær roden.
Chilien snittes fint og tomaterne skæres i kvarte.
Creme fraiche og rygeost røres godt sammen og det hele vendes grundigt heri.
Tilsæt evt. salt og peber.
300g kartofler (kogte)
100g rødt æble
100g forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk kryddersalt
2 spsk. dijonsennep
Kartoflerne køles ned og skæres i kvarte el. halve.
Æblet skylles og snittes fint i skiver - så du undgår stilk og kærnehus.
Forårsløg skæres fint.
Hvidløg presses og blandes nu med sennep og kryddersalt.
Det hele vendes nu i dressingen æble, kartofler og forårsløg.
Der kan evt tilsættes lidt cremefraiche.
Den sunde med rygeost, cremefraiche og chili
300g kartofler (kogte små)
100g forårsløg
½ chili u/kerner
100g stilktomater - gerne små
50g cremefraiche 9%
75g rygeost 5%
De kogte kartofler køles og skæres i halve
Foråsløg snittes fint, få det hele med, på nær roden.
Chilien snittes fint og tomaterne skæres i kvarte.
Creme fraiche og rygeost røres godt sammen og det hele vendes grundigt heri.
Tilsæt evt. salt og peber.
Kommentarer
Send en kommentar