Gazpacho med grillede kammuslinger (2 pers)
opskrift fra Vester Skerninge Kro - SKAL prøves inden længe 4/8-2012.....
1 kg solmodne tomater
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
100 gram blegselleri
½ agurk
2-3 hvidløgsfed
frisk chili (alt efter temperament)
evt. lidt tomatjuice
Frisk kammuslinger
Alle ingredienser skylles og skæres i små stykker og kommes i en blender.
Blend Grundigt.
Tilsæt evt lidt tomatjuice
Suppen sigtes og smages til med olivenolie samt salt og peber.
Stil suppen i køleskabet. Den må gerne står til næste dag.
Kammuslingerne krydres med salt og peber - Grilles eller steges på pande i ca. 1 minut på hver side.
Suppen hældes i dybe tallerkner og kammuslinger anrettes i midten. Pynt evt med lidt blegselleri, sprød agurk, tomat og brødcroutons.
1 kg solmodne tomater
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
100 gram blegselleri
½ agurk
2-3 hvidløgsfed
frisk chili (alt efter temperament)
evt. lidt tomatjuice
Frisk kammuslinger
Alle ingredienser skylles og skæres i små stykker og kommes i en blender.
Blend Grundigt.
Tilsæt evt lidt tomatjuice
Suppen sigtes og smages til med olivenolie samt salt og peber.
Stil suppen i køleskabet. Den må gerne står til næste dag.
Kammuslingerne krydres med salt og peber - Grilles eller steges på pande i ca. 1 minut på hver side.
Suppen hældes i dybe tallerkner og kammuslinger anrettes i midten. Pynt evt med lidt blegselleri, sprød agurk, tomat og brødcroutons.
Kommentarer
Send en kommentar