200g rørsukker
Drys rørsukker over de skårne rabarder - ca ½ cm i tykkelse og lade det trække i ca. 10-15 min.
DEJEN:
3 æg
200 g rørsukker
1 tsk vanillesukker
100g smeltet smør
½ dl skummetmælk (minimælk)
200g mel
2 tsk bagepulver
50g kokosmel
2 håndfulde mandler finthakket
------------------------------------
Rør æg og sukker og vanille sammen med en elpisker - til det er dejlig luftigt.
Rør smeltet smør og mælk i æggemassen.
Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål og sigt den i æggeblandingen.
Tilsæt kokosmel og vend det hele forsigtigt.
Tilsæt rabarberstykkerne og vend igen.
Fyld dejen i 12 muffin forme og bag dine muffins ca 20-25 min. v/185 grader og afkøl kagerne.
----------------
Jeg er ikke selv tilhænger af topping, men man kan godt lægge følgende ovenpå evt. med ½ jordbær til pynt:
TOPPING:
125g flødeost naturel
100g flormelis
1½ spsk. citronsaft
6 jordbær halveres.
Rør flødeost sammen med flormelis og lidt citronsaft. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og pynt kagerne med cremen og sæt evt et ½ jordbær ovenpå.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar