torsdag den 5. juli 2012

Rabarbermuffins 12 stk


2 rabarber
200g rørsukker
Drys rørsukker over de skårne rabarder - ca ½ cm i tykkelse og lade det trække i ca. 10-15 min.

DEJEN:
3 æg
200 g rørsukker
1 tsk vanillesukker
100g smeltet smør
½ dl skummetmælk  (minimælk)
200g mel
2 tsk bagepulver
50g kokosmel

2 håndfulde mandler finthakket

------------------------------------

Rør æg og sukker og vanille sammen med en elpisker - til det er dejlig luftigt.
Rør smeltet  smør og mælk i æggemassen.
Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål og sigt den i æggeblandingen.
Tilsæt kokosmel og vend det hele forsigtigt.

Tilsæt rabarberstykkerne og vend igen.

Fyld dejen i 12 muffin forme og bag dine muffins ca 20-25 min. v/185 grader og afkøl kagerne.
----------------
Jeg er ikke selv tilhænger af topping, men man kan godt lægge følgende ovenpå evt. med ½ jordbær til pynt:
TOPPING:
125g flødeost naturel
100g flormelis
1½ spsk. citronsaft
6 jordbær halveres.

Rør flødeost sammen med flormelis og lidt citronsaft. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og pynt kagerne med cremen og sæt evt et ½ jordbær ovenpå.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar