Mørbrad til 2 pers.
400g Mørbrad (renset for sener og hinder
4 spsk. fintsnittet forårsløg
4 spsk. philadelphia friskost
Salt og friskkværnet peber
Mørbraden skæres op på langs og friskosten smøres ud på mørbraden - bank evt. først på den så den bliver lidt flad.
Læg forårsløgene på og krydr med salt og peber.
Svits den hurtigt på panden på begge sider og læg den i et fad og steg ved 200Grader i ovnen i 30 min.
Grøn Kartoffelsalat
350g kogte kartofler
1 bdt Grønne asparges
ca.100 g grønne ærter (frosne) optøs
1 bdt dild
Skær de grønne asparges i 4 cm stykker og kog dem i 1 min. Afkøl.
Bland de kogte kartofler - asparges - ærter og dild godt.
Dressing:
1 spsk. vineddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk dijonsennep
1 tsk salt
friskkværnet peber
Dressingen røres sammen og hældes over den grønne kartoffelsalat der lige røres lidt rundt med dressingen.
Spidskål
½ spidskåls hoved - skæres i kvarte - der koger i 3 min. Senere lige inden det skal serveres svitses det kort på panden i lidt smør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar