mandag den 5. december 2011

Othelo Kylling




1 kylling (1100g) ( 4 personer)

Olivenolie
½ dåseøl til at stå på i grillen



Krydderier:
Cayennepeber
Hvidløgspulver
Paprika
Timian
Oregano
Rød chili peber (el. sambal oelek)
Godt med grodt Salt
Friskkværnet Peber
Spidskommen

Ca.1 tsk. Af hvert krydderi – lidt mindre cayennepeber den er stærk-og ikke så meget
Spidskommen.



Tilberedning:
Kyllingen penslet let med olivenolien.

Herefter vendes den i krydderiblandingen som evt. er i en skål eller dyb tallerken. Husk at der skal være godt med salt for at få den sprød.


Kyllingen sættes på dåsen og i en opvarmet Weber Grill i ca. 1 time




Tilbehør: Tomatsalat og Canariske Kartofler
og Sangria (se under drinks


Ingen kommentarer:

Send en kommentar