1 kylling ca.1500 g
1 stor gulerod
1/4 selleri
1 løg eller 1 porre
250 g asparges på dåse
3-4 spsk mel
2 dl fløde
1-2 æggeblommer
30 gmargarine
salt og peber
Kyllingen koges i letsaltet vand. Når vandet koger, skummes af og der tilsættes alle grøntsager.
Hønen koges mør og det tager ca 1 times tid.
Den parteres nu.
Sovsen laves af hønsekødssuppen og aspargesvandet.
Vi laver en opbagning med ca. 30g smør og tilsætter 3-4 spsk. mel og tilsætter herefter hønsekødssuppe og aspargesvand indtil vi har en god jævn sovs.
Vi legere med fløde og 1-2 æggeblommer.
Herefter skal kødet skæres ud i små tern eller stykker og asparges er nok i små stykker og tilsættes også.
Der kan koges lækre asparges kartofler til - eller man kan bruge dette til en tartelet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar