mandag den 5. december 2011

Gordons Gravy - sovs til kalkunen






Gordon Ramsay's Gravy

Ingredienser
Saft fra kalkunen og vinger og andre småstykker
Bacon fra kalkunen
Citroner fra kalkunen
Løg fra kalkunen
3 hakkede tomater
1 kvist frisk rosmarin
60ml tør cider æble
300ml frisk hønsefond
valnødder
salt og peber

Instruktioner
Bacon fra kalkunen hakkes og lægges på en pande sammen med løgene der er også er hakket
citronen der også er hakket - 1 kvist rosmarin
3 hakkede tomater tilsættes, tag vinger og lidt af løsdelene fra kalkunen og svits det hele.
Hæld tør cider over gerne noget med æblesmag
og noget af saften fra kalkunen og kog det godt ned til ca. halvdelen.
Herefter masses det hele det er det der gør at sovsen bliver tyk.
Herefter sigtes det hele igennem en sigte.

læg hakkede valnødder i en sovsekande og hæld sovsen over og den er klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar