100 g smuttede ristede malede mandler
500g hvedemel
kornene af 1 stang vanille
1 tsk vanilie sukker
300g sukker
350 g koldt margarine
2 æggeblommer
½ dl piskefløde
De smuttede mandler hakkes groft og ristes let gyldne på en tør pande.
Køl af og mal dem fint i en kværn. Bland mel, mandler, vanillesukker og korn samt sukker.
Kom smørret i, der er skåret i mindre stykker.
Arbejd dejen godt sammen og bland æggeblommer og fløde sammen og saml dejen hermed.
Stil dejen til hvile på et køligt sted i ca. 1 time. Kom dejen i en kødmaskine vend stjernemønstret frem og kør nu dejen igennem. Form de lange stykker i ca 5-7 cm dejstrimler til kranse, der lægges på en bageplade, belagt med bagepapir og bag dem på miderste rille ved 190 grader i 8-10 min.
500g hvedemel
kornene af 1 stang vanille
1 tsk vanilie sukker
300g sukker
350 g koldt margarine
2 æggeblommer
½ dl piskefløde
De smuttede mandler hakkes groft og ristes let gyldne på en tør pande.
Køl af og mal dem fint i en kværn. Bland mel, mandler, vanillesukker og korn samt sukker.
Kom smørret i, der er skåret i mindre stykker.
Arbejd dejen godt sammen og bland æggeblommer og fløde sammen og saml dejen hermed.
Stil dejen til hvile på et køligt sted i ca. 1 time. Kom dejen i en kødmaskine vend stjernemønstret frem og kør nu dejen igennem. Form de lange stykker i ca 5-7 cm dejstrimler til kranse, der lægges på en bageplade, belagt med bagepapir og bag dem på miderste rille ved 190 grader i 8-10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar