Lammekølle ala SørenPind/ Michael Michaud
1 lammekølle
4 hvidløg ( 1 helt hvidløg delt i 2 halvdele)
3 gulerødder
2 løg
2 kv. Rosmarin
10 kv.Timian
14 stilke bredbl. persille
6 dl Rødvin
4 dl kalvefond
Brun lammekøllen i en smule olivenolie i en stor gryde - Krydr køllen med salt og peber, tilsæt hvidløg (1 helt hvidløg skåret i 2 halve) - gulerødder skåret i store stykker, løg skåret i tern, rosmarinkvist, timian og persille tilsætte. Rødvin og kalvefond tilsættes.
Bag det hele under låg i ovn ved 170 gader i 7 timer - jeg bruger en stegeso.
Vend køllen forsigtigt med mellemrum ca 3-4 gange - i starten og sørg for, der hele tiden er væde så køllen ikke tørrer ud.
Tilsæt vand om nødvendigt.
4 hvidløg ( 1 helt hvidløg delt i 2 halvdele)
3 gulerødder
2 løg
2 kv. Rosmarin
10 kv.Timian
14 stilke bredbl. persille
6 dl Rødvin
4 dl kalvefond
Brun lammekøllen i en smule olivenolie i en stor gryde - Krydr køllen med salt og peber, tilsæt hvidløg (1 helt hvidløg skåret i 2 halve) - gulerødder skåret i store stykker, løg skåret i tern, rosmarinkvist, timian og persille tilsætte. Rødvin og kalvefond tilsættes.
Bag det hele under låg i ovn ved 170 gader i 7 timer - jeg bruger en stegeso.
Vend køllen forsigtigt med mellemrum ca 3-4 gange - i starten og sørg for, der hele tiden er væde så køllen ikke tørrer ud.
Tilsæt vand om nødvendigt.
Kommentarer
Send en kommentar