Blomkålssuppe m/ovnbagte tomater og grovbolle (1 pers)
250g rensede blomkålsbuketter
1/4 pillet løg i mindre stykker
2-3 skrællede kartofler i små tern
½ ltr. grøntsagsbouillon
½ dl tykmælk
1 tsk majsstivelse
salt og peber
2 tomater skåret i halve
1/4 tsk salt
1/4 tsk timian
1 grovboller
Blomkålssupper: Kom blomkål, løg og kartofler op i en gryde sammen med grønsagsbouillonen og bring det hele i kog. Lad det småkoge under låg i 15 min. - og blend det i mindre portioner ad gangen.
Kom det hele tilbage i gryden og bring det atter i kog. Rør tykmælk og majsstivelse sammen og pisk det i suppen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Drys tomaterne med salt og timian. Sæt dem i ovnen ved 175 grader i 30 min.
Spis 1 grovbolle til.
436 kcal. pr person
1/4 pillet løg i mindre stykker
2-3 skrællede kartofler i små tern
½ ltr. grøntsagsbouillon
½ dl tykmælk
1 tsk majsstivelse
salt og peber
2 tomater skåret i halve
1/4 tsk salt
1/4 tsk timian
1 grovboller
Blomkålssupper: Kom blomkål, løg og kartofler op i en gryde sammen med grønsagsbouillonen og bring det hele i kog. Lad det småkoge under låg i 15 min. - og blend det i mindre portioner ad gangen.
Kom det hele tilbage i gryden og bring det atter i kog. Rør tykmælk og majsstivelse sammen og pisk det i suppen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Drys tomaterne med salt og timian. Sæt dem i ovnen ved 175 grader i 30 min.
Spis 1 grovbolle til.
436 kcal. pr person
Kommentarer
Send en kommentar