Spicy kylling i wok
(2 pers)
300g kyllingebryst
2 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 tsk revet peberrod
olivenolie
1 håndfuld mandler
5 stængler bladselleri
1 hel broccoli
2 rødløg
2 gulerødder
1 tsk kryddersalt
1 stor håndfuld blandede friskhk. krydderurter - salvie og persille og basilikum
I en wok hældes hvidløg, ingefær, peberrod samt olie og der skrues højt op for varmen.
Omrør godt og tilsæt så fintskåret kyllingbryst - hele mandler hk. bladselleri og skru ned for varmen.
Broccoli skæres i mindre stykker - brug også stilken.
Rødløg skæres i både gulerødder skæres io strimler og dette tilsættes nu retten.
omrør stadig og tilsæt så kryddersalt og hk. krydderurter.
Lad retten småsnurre i 5-7 minutter hvorefter den er klar til servering.
300g kyllingebryst
2 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 tsk revet peberrod
olivenolie
1 håndfuld mandler
5 stængler bladselleri
1 hel broccoli
2 rødløg
2 gulerødder
1 tsk kryddersalt
1 stor håndfuld blandede friskhk. krydderurter - salvie og persille og basilikum
I en wok hældes hvidløg, ingefær, peberrod samt olie og der skrues højt op for varmen.
Omrør godt og tilsæt så fintskåret kyllingbryst - hele mandler hk. bladselleri og skru ned for varmen.
Broccoli skæres i mindre stykker - brug også stilken.
Rødløg skæres i både gulerødder skæres io strimler og dette tilsættes nu retten.
omrør stadig og tilsæt så kryddersalt og hk. krydderurter.
Lad retten småsnurre i 5-7 minutter hvorefter den er klar til servering.
Kommentarer
Send en kommentar