Spaghetti Carbonara
(4 pers)
500 g spaghetti
8 skiver bacon
4 æg
50g friskrevet parmesan ost
2½ dl fløde 13%
Pynt: friskrevet parmesam ost og hakket persille.
Tilbehør: en god salat
Skær baconen i små stykker og svits disse sprøde
Kog pastaen al dente i en stor gryde tilsat salt - den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Pisk æg, parmesan og fløde godt sammen i en skål.
Kom baconstykkerne i og bland det med den varme pasta.
Sæt gryden tilbage på blusset og lad det steget over meget svag varme i ½-1 minut til det er blevet en anelse tykkere.
Serveres med friskkværnet parmesan og persille og evt en god salat til.
500 g spaghetti
8 skiver bacon
4 æg
50g friskrevet parmesan ost
2½ dl fløde 13%
Pynt: friskrevet parmesam ost og hakket persille.
Tilbehør: en god salat
Skær baconen i små stykker og svits disse sprøde
Kog pastaen al dente i en stor gryde tilsat salt - den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Pisk æg, parmesan og fløde godt sammen i en skål.
Kom baconstykkerne i og bland det med den varme pasta.
Sæt gryden tilbage på blusset og lad det steget over meget svag varme i ½-1 minut til det er blevet en anelse tykkere.
Serveres med friskkværnet parmesan og persille og evt en god salat til.
Kommentarer
Send en kommentar