Kylling og pastasuppe
(4 pers)
2 kyllinge filetter
90 g champignon
50 g røget mørbrad
2 spsk olivenolie
1 hk løg
180 g spaghetti (brækket i mindre stykker)
1.5 ltr. hønsebouillon
35 g friske basilikumblade
tilbehør: flute
Skær kyllingefiletterne i små tern og hak champignon groft.
Varm olien i en gryde og svits det hakkede løg til det er blødt og gyldent.
Tilsæt kylling, champignon, spaghetti stykker og hønsebouillon. Bringes i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i 10 min.
Rør friske basilikumblade i og smag til med salt og peber.
Suppen er meget tyk - ønskes den tyndere tilsættes mere bouillon.
Byd et godt flute til.
2 kyllinge filetter
90 g champignon
50 g røget mørbrad
2 spsk olivenolie
1 hk løg
180 g spaghetti (brækket i mindre stykker)
1.5 ltr. hønsebouillon
35 g friske basilikumblade
tilbehør: flute
Skær kyllingefiletterne i små tern og hak champignon groft.
Varm olien i en gryde og svits det hakkede løg til det er blødt og gyldent.
Tilsæt kylling, champignon, spaghetti stykker og hønsebouillon. Bringes i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i 10 min.
Rør friske basilikumblade i og smag til med salt og peber.
Suppen er meget tyk - ønskes den tyndere tilsættes mere bouillon.
Byd et godt flute til.
Kommentarer
Send en kommentar