Kartoffelsalat med ærter og blomkål
(4 pers)
1 kg kogte aspargeskartofler
150g ærter
små buketter af ½ blomkålshoved
1 bdt dild
Dressing
5dl Creme Fraiche 9%
salt og peber
1-2 tsk akaciehonning
1 tsk. dijon sennep
1½ spsk æbleeddike
Kartoflerne skæres i ret store stykker og lægges i bunde af et fad.
dressingen hældes over og der dekoreres med ærter og blomkålsbuketter.
klippet dild drysses over
1 kg kogte aspargeskartofler
150g ærter
små buketter af ½ blomkålshoved
1 bdt dild
Dressing
5dl Creme Fraiche 9%
salt og peber
1-2 tsk akaciehonning
1 tsk. dijon sennep
1½ spsk æbleeddike
Kartoflerne skæres i ret store stykker og lægges i bunde af et fad.
dressingen hældes over og der dekoreres med ærter og blomkålsbuketter.
klippet dild drysses over
Kommentarer
Send en kommentar