Fyldte Squash (4 pers)
4 små squash ( de skal ikke halveres - men der skæres lidt af)
1 tsk salt
Fars
400 g hk. skinkekød 6%
3 spsk rasp
1 dl mælk
1 æg
4 spsk revet løg
1 tsk salt
friskkværnet peber
100 g revet ost
Sauce
1 ds. flåede tomater
3 spsk hk løg
2 spsk olie
1 tsk salt
friskkværnet peber
Tilbehør : FLUTE - evt. salat el. ris
Skær en tynd skive af de vaskede squash.
Skrab indmaden ud med en ske og skær det og de afskårne skiver i tern.
Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække i 10 min.
Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.
Fars røres sammen med ingredienserne og fyldes i skallerne og der dækkes med revet ost.
Saucen:
Svits løg i olie og tilsæt squashterningerne og de flåede tomater - kog saucen i ca 5 min og smag til med salt og peber.
Hæld saucen i et fad og læg de fyldte squash ovenpå.
Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
1 tsk salt
Fars
400 g hk. skinkekød 6%
3 spsk rasp
1 dl mælk
1 æg
4 spsk revet løg
1 tsk salt
friskkværnet peber
100 g revet ost
Sauce
1 ds. flåede tomater
3 spsk hk løg
2 spsk olie
1 tsk salt
friskkværnet peber
Tilbehør : FLUTE - evt. salat el. ris
Skær en tynd skive af de vaskede squash.
Skrab indmaden ud med en ske og skær det og de afskårne skiver i tern.
Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække i 10 min.
Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.
Fars røres sammen med ingredienserne og fyldes i skallerne og der dækkes med revet ost.
Saucen:
Svits løg i olie og tilsæt squashterningerne og de flåede tomater - kog saucen i ca 5 min og smag til med salt og peber.
Hæld saucen i et fad og læg de fyldte squash ovenpå.
Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
Kommentarer
Send en kommentar