Ckololadekage
350g hvedemel
1 spsk bagepulver
50g kakao
1 tsk kanel
375g sukker
2 tsk vanille
80g hk. nødder
40g hk. chokolade
3 æg
175g rapsolie
½ ltr. fintrevne courgetter
PYNT: evt. 200g mørk chokolade - 1 dl piskefløde
Bland alt det tørre i en skål og alt det våde i en anden skål.
Bland det sammen og kom det i en 24 cm stor springform el. en lille bradepande - der er smurt -
og bag ved 180 grader i ca. 45 min. tjek med en pind og giv den evt mere el. mindre.
Tag den ud og lad den afkøle.
Hak chokoladen og smelt den ved at hælde kogende fløde over under omrøring.
Når den er cremet, smøres den på den afkølede kage.
(kilde: familiejournalen)
1 spsk bagepulver
50g kakao
1 tsk kanel
375g sukker
2 tsk vanille
80g hk. nødder
40g hk. chokolade
3 æg
175g rapsolie
½ ltr. fintrevne courgetter
PYNT: evt. 200g mørk chokolade - 1 dl piskefløde
Bland alt det tørre i en skål og alt det våde i en anden skål.
Bland det sammen og kom det i en 24 cm stor springform el. en lille bradepande - der er smurt -
og bag ved 180 grader i ca. 45 min. tjek med en pind og giv den evt mere el. mindre.
Tag den ud og lad den afkøle.
Hak chokoladen og smelt den ved at hælde kogende fløde over under omrøring.
Når den er cremet, smøres den på den afkølede kage.
(kilde: familiejournalen)
Kommentarer
Send en kommentar