Sesamkylling med kartoffelmos
4 kyllinge overlår
1 pisket æggehvide
1 dl sesamfrø
1 dl koldpresset olivenolie
6 Bagekartofler i tern
4 kviste bredbladet persille
1 tsk rapsolie
havsalt og friskkværnet peber
150 g ærter
4 spsk. ribsgele
Når alt det synlige fedt og skind er fjernet fra kyllingelårene, vendes de først i æggehvide og derefter i sesamfrø
En pande varmes op med olien, og de panerede kyllingelår lægges forsigtigt ned i olien og steges i 3-4 minutter på hver side. Herefter lægges de i et ildfast fad og steger videre i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter.
Bagekartoflerne skrælles og skæres i tern og koges i letsaltet vand.
Herefter presses de gennem et kartoffelmosjern og røres med persille, rapsolie, salt og peber.
Retter serveres med en god klat ribsgele samt en bunke dampede ærter.
1 pisket æggehvide
1 dl sesamfrø
1 dl koldpresset olivenolie
6 Bagekartofler i tern
4 kviste bredbladet persille
1 tsk rapsolie
havsalt og friskkværnet peber
150 g ærter
4 spsk. ribsgele
Når alt det synlige fedt og skind er fjernet fra kyllingelårene, vendes de først i æggehvide og derefter i sesamfrø
En pande varmes op med olien, og de panerede kyllingelår lægges forsigtigt ned i olien og steges i 3-4 minutter på hver side. Herefter lægges de i et ildfast fad og steger videre i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter.
Bagekartoflerne skrælles og skæres i tern og koges i letsaltet vand.
Herefter presses de gennem et kartoffelmosjern og røres med persille, rapsolie, salt og peber.
Retter serveres med en god klat ribsgele samt en bunke dampede ærter.
Kommentarer
Send en kommentar