Pasta m/soltørrede tomater og grøn salat
sund version af PastaCarbonara:
1 pers.
100g tynd tørret spaghetti
1 porre - i tynde ringe
1 fed hvidløg - hakket
5 soltørrede tomater i strimler
1 spsp olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 sammenpisket æg
1-2 spsk. friskrevet parmesanost
Groft Brød
Kog pastaen.
Steg porre, hvidløg og soltørrede tomater i olien på en pande.
Tilsæt salt og peber og den nykogte pasta og lad det stege 30 sekunder.
Pisk ægget ud i pastaen - så det stivner let og drys med parmesanost.
Tilbehør: Grøn salat - Iceberg med ærter og lidt citronsaft
1 pers.
100g tynd tørret spaghetti
1 porre - i tynde ringe
1 fed hvidløg - hakket
5 soltørrede tomater i strimler
1 spsp olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 sammenpisket æg
1-2 spsk. friskrevet parmesanost
Groft Brød
Kog pastaen.
Steg porre, hvidløg og soltørrede tomater i olien på en pande.
Tilsæt salt og peber og den nykogte pasta og lad det stege 30 sekunder.
Pisk ægget ud i pastaen - så det stivner let og drys med parmesanost.
Tilbehør: Grøn salat - Iceberg med ærter og lidt citronsaft
Kommentarer
Send en kommentar