Squashgratin
500g squash
250g gulerødder
1 løg
1 bdt.persille
3 kviste timian
3 æg
3 spsk. grahamsmel
1 spsk olie
100g reven parmesanost
salt og peber
Tilbehør : tomatsalat og grahamsflute
Start i foodprocessoren:
Hak løg og persille
Riv squash og gulerødder på den grove side af rivejernet.
Klip timian fint heri.
Pisk æg, olie og grahamsmel og halvdelen af den revne parmesanost.
Bland derefter grøntsagsmassen i æggeblandingen og krydr med salt og peber.
Fordel gratinblandingen i et velsmurt tærtefad - drys den resten af den revne parmesanost over
og sæt retten i ovnen ved 200-220 grader i ca. 30 min. til den er gylden og æggemassen er stivnet.
250g gulerødder
1 løg
1 bdt.persille
3 kviste timian
3 æg
3 spsk. grahamsmel
1 spsk olie
100g reven parmesanost
salt og peber
Tilbehør : tomatsalat og grahamsflute
Start i foodprocessoren:
Hak løg og persille
Riv squash og gulerødder på den grove side af rivejernet.
Klip timian fint heri.
Pisk æg, olie og grahamsmel og halvdelen af den revne parmesanost.
Bland derefter grøntsagsmassen i æggeblandingen og krydr med salt og peber.
Fordel gratinblandingen i et velsmurt tærtefad - drys den resten af den revne parmesanost over
og sæt retten i ovnen ved 200-220 grader i ca. 30 min. til den er gylden og æggemassen er stivnet.
Kommentarer
Send en kommentar