Pæretærte årg. 1990
2 æg
100 g sukker
75 g smeltet smør
1 dl mælk
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ds. henkogte pærer
25 g mandelsnitter
Serveres: med Flødeskum eller Cremefraiche
Pisk æg og sukker skummende, bland det smeltede afkølede smør i dejen skiftevis med mælken.
Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i en smurt tærteform.
Læg de halve velafdryppede pærer på dejen og drys med mandelsplitter.
Bag kagen ved 175 grader i ca 30 minutter.
Lad den afkøle lidt inden servering.
100 g sukker
75 g smeltet smør
1 dl mælk
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ds. henkogte pærer
25 g mandelsnitter
Serveres: med Flødeskum eller Cremefraiche
Pisk æg og sukker skummende, bland det smeltede afkølede smør i dejen skiftevis med mælken.
Vend mel og bagepulver i dejen og fordel den i en smurt tærteform.
Læg de halve velafdryppede pærer på dejen og drys med mandelsplitter.
Bag kagen ved 175 grader i ca 30 minutter.
Lad den afkøle lidt inden servering.
Kommentarer
Send en kommentar