Pernilles Grahamsboller (24stk.) årg.1995
50g gær
1½ dl lunken vand
3 dl ymer
1½ spsk olie
1½ tsk salt
1½ tsk sukker
250 g grahamsmel
625 g hvedemel
Ælt det hele sammen - start med at opløs gæren i det lune vand og så forsættes med resten.
Hæver herefter i 30 min.
Formes til boller, pensles med vand.
Efterhæver i 15 min.
Bages ved 200 grader i 15 min.
1½ dl lunken vand
3 dl ymer
1½ spsk olie
1½ tsk salt
1½ tsk sukker
250 g grahamsmel
625 g hvedemel
Ælt det hele sammen - start med at opløs gæren i det lune vand og så forsættes med resten.
Hæver herefter i 30 min.
Formes til boller, pensles med vand.
Efterhæver i 15 min.
Bages ved 200 grader i 15 min.
Kommentarer
Send en kommentar