Lena Ottows Nødderoulade årg 1985
3 æg
135 g sukker
40 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
10 g hakkede nødder til pynt
Fyld
2½ dl piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk cacao
2-3 spsk sherry
Æg og sukker piskes godt.
Kartoffelmel, bagepulver, vanillesukker sigtes i æggemassen og foldes forsigtig i æggemassen.
Dejen bages i en form af bagepapir.
Formen skal dække 3/4 af bageformen.
De hakkede nødder drysses over dejen inden den sættes i ovnen ved 200 grader bages ca 8 min.
Vendes ud på sukkerdrysset papir - afkøles - læg et fugtigt stykke over - rulles sammen med fløden.
Kan fryses.
135 g sukker
40 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
10 g hakkede nødder til pynt
Fyld
2½ dl piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk cacao
2-3 spsk sherry
Æg og sukker piskes godt.
Kartoffelmel, bagepulver, vanillesukker sigtes i æggemassen og foldes forsigtig i æggemassen.
Dejen bages i en form af bagepapir.
Formen skal dække 3/4 af bageformen.
De hakkede nødder drysses over dejen inden den sættes i ovnen ved 200 grader bages ca 8 min.
Vendes ud på sukkerdrysset papir - afkøles - læg et fugtigt stykke over - rulles sammen med fløden.
Kan fryses.
Kommentarer
Send en kommentar