Landbrød (2 store) årg.1993
50 g gær
6 dl kærnemælk
2 tsk salt
1 spsp sukker
50 g margarine
400 g sigtemel
525 g Gluten Star hvedemel
samt mel til at sigte henover.
Smuldr gæren i en skål, hæld kærnemælken i og rør gæren ud.
Tilsæt salt, margarine og sukker.
Kom sigtemel i og slå dejen godt.
Hvedemel tilsættes lidt efter lidt. Arbejd dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted
i 30 minutter.
Slå dejen sammen og form den til 2 runde brød.
Læg dem på en bageplade og prik dem let i toppen helen vejen rundt med en strikkepink.
Lad dem efterhæve i 25 minutter.
Sigt mel over brødene.
Bag dem på nederste rille ved 200 grader i 45 min.
Lad dem køle af på en rist.
6 dl kærnemælk
2 tsk salt
1 spsp sukker
50 g margarine
400 g sigtemel
525 g Gluten Star hvedemel
samt mel til at sigte henover.
Smuldr gæren i en skål, hæld kærnemælken i og rør gæren ud.
Tilsæt salt, margarine og sukker.
Kom sigtemel i og slå dejen godt.
Hvedemel tilsættes lidt efter lidt. Arbejd dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted
i 30 minutter.
Slå dejen sammen og form den til 2 runde brød.
Læg dem på en bageplade og prik dem let i toppen helen vejen rundt med en strikkepink.
Lad dem efterhæve i 25 minutter.
Sigt mel over brødene.
Bag dem på nederste rille ved 200 grader i 45 min.
Lad dem køle af på en rist.
Kommentarer
Send en kommentar