Kringle (Svanen) årg 1989
50g gær
2 dl mælk
½ tsk salt
500g hvedemel
250 g margarine smeltet
1 æg
1 spsk tesukker og evt. lidt hk.mandler
Fyld: rosiner - remonce af 100g margarine, 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker
Gær udrøres i mælken, der tilsættes salt og smeltet margarine og hvedemel.
Dejen hæver i ca 30 minutter.
Dejen slås ned og rulles ud og fyldes med remonce og pensles med æg og drysses med tesukker.
Kringlen hæver nu i ca 30 minutter el. til den er hævet til dobb. str.
Bages ved 225 grader i 25 - 30 minutter.
2 dl mælk
½ tsk salt
500g hvedemel
250 g margarine smeltet
1 æg
1 spsk tesukker og evt. lidt hk.mandler
Fyld: rosiner - remonce af 100g margarine, 1 dl sukker, 2 tsk vanillesukker
Gær udrøres i mælken, der tilsættes salt og smeltet margarine og hvedemel.
Dejen hæver i ca 30 minutter.
Dejen slås ned og rulles ud og fyldes med remonce og pensles med æg og drysses med tesukker.
Kringlen hæver nu i ca 30 minutter el. til den er hævet til dobb. str.
Bages ved 225 grader i 25 - 30 minutter.
Kommentarer
Send en kommentar