Gulerodskage
7 æggeblommer
100 g sukker
100 g brun farin
1 lime
2 spsk limesaft
1 spsk olie
250 g hakkede hasselnødder
200 g fintrevet gulerødder
100g hvedemel
1tsk bagepulver
1 knsp fint salt
de 7 æggehvider piskes med:
100 g sukker
Pisk æggeblommerne med sukker og farin til det er skummende.
Rør forsigtigt fintrevet limeskal, saft og olie i dejen.
Smid evt. nødderne ned i foodprocessor hvis en sådan bruges og de kører med rundt nogle gange til nødderne er hakkede. ellers må de hakkes først og så siden i dejen.
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og vend det i dejen, sammen med de revne gulerødder.
Pisk æggehviderne med sukkker og vend i dejen.
Hæld den i en smurt form ca. 35 x 25 og bag den ved 175 grader i ca 25 min. tjek efter med en strikkepind om der er dej der hænger på.
Kommentarer
Send en kommentar