Cantuccini
250 g mel
200 g sukker
1 tsk natron
1 knsp salt
2 æg
1 æggeblomme
korn af ½ vanillestand
1 spsk friskreven appelsinskal
175 g smuttede mandler (der tørres i ovnen ved 200 grader i ca 5 min.)
Kom mel, sukker, natron, salt og mandler i en skål.
Pisk æg og blomme med appelsin og vanille og rør det i melmassen.
Æltes til 2 stænger, der bages på bagepapir (30 cm lange og 5 cm tykke) ved 160 grader i 40 minutter - hvorefter de skæres skråt og bages videre i 15 minutter ved 200 grader.
200 g sukker
1 tsk natron
1 knsp salt
2 æg
1 æggeblomme
korn af ½ vanillestand
1 spsk friskreven appelsinskal
175 g smuttede mandler (der tørres i ovnen ved 200 grader i ca 5 min.)
Kom mel, sukker, natron, salt og mandler i en skål.
Pisk æg og blomme med appelsin og vanille og rør det i melmassen.
Æltes til 2 stænger, der bages på bagepapir (30 cm lange og 5 cm tykke) ved 160 grader i 40 minutter - hvorefter de skæres skråt og bages videre i 15 minutter ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar