Æbleskiver
250 Mel
125 g smeltet margarine
3 ¾ dl lunken mælk
3 æggeblommer
3 stiftpiskede æggehvider
1 tsk. Salt
½ tsk. Kardemomme
2 tsk. Bagepulver
Den revne gule skal af ½ citron
Mælk og æggeblommer blandes.
Mel – salt – kardemomme – bagepulver og citronskal tilsættes.
Hvorefter det smeltede fedstoft tilsættes.Der piskes grundigt til en ensartet dej.
Herefter tilsættes de stiftpiskede æggehvider og de vendes forsigtigt i.
Lad dejen hvile i 4-5 min.
Æbleskiverne bages lysebrune i en æbleskivepande.
Serveres med sukker, sirup og syltetøj
125 g smeltet margarine
3 ¾ dl lunken mælk
3 æggeblommer
3 stiftpiskede æggehvider
1 tsk. Salt
½ tsk. Kardemomme
2 tsk. Bagepulver
Den revne gule skal af ½ citron
Mælk og æggeblommer blandes.
Mel – salt – kardemomme – bagepulver og citronskal tilsættes.
Hvorefter det smeltede fedstoft tilsættes.Der piskes grundigt til en ensartet dej.
Herefter tilsættes de stiftpiskede æggehvider og de vendes forsigtigt i.
Lad dejen hvile i 4-5 min.
Æbleskiverne bages lysebrune i en æbleskivepande.
Serveres med sukker, sirup og syltetøj
Kommentarer
Send en kommentar