150 g smør
150 g sukker
2 æg
1 dl appelsinsaft
Revet skal af ½ øko-appelsin
175 g mel
1 tsk bagepulver
75 g smuttede hakkede mandler
Pynt: Flormelis og appelsinsaft til glasur.
Pist smør og sukker blødt.
Tilsæt æggene, et efter et.
Rør appelsinsaft og fintrevet skal i massen.
Vend blandingen i æggemassen med let hånd.
Hæld dejen i en sandkageform foret med bagepapir.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 1 time.
Pynt med et tykt lag appelsinglasur.
150 g sukker
2 æg
1 dl appelsinsaft
Revet skal af ½ øko-appelsin
175 g mel
1 tsk bagepulver
75 g smuttede hakkede mandler
Pynt: Flormelis og appelsinsaft til glasur.
Pist smør og sukker blødt.
Tilsæt æggene, et efter et.
Rør appelsinsaft og fintrevet skal i massen.
Vend blandingen i æggemassen med let hånd.
Hæld dejen i en sandkageform foret med bagepapir.
Bag kagen ved 180 grader i ca. 1 time.
Pynt med et tykt lag appelsinglasur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar