(4 pers) - 9. juli 2010
300g pastahjul - 1 agurk - 4 tomater- ½ salatløg (el. 2 forårsløg) - 200 g fetaost i tern (TAVERNA Beyaz Peynir - salad & snacks-(den er god))- 25 sorte oliven u/sten
Marinade:
2 spsk olivenolie - 2 spsk. sherryvineddike - 2 spsk. vand - lidt salt og kværnet peber
Det hele puttes i en meljævner og rystes sammen og er herefter klar til at hælde over pastasalaten.
Pastaen koges og afkøles.
Agurken skrælles og skæres i tern.
Tomater skæres ud i mindre stykker.
Løget skæres i tynde skiver el forårsløg i tynde skiver.
Fetaosten skæres i tern.
Oliven skæres i skiver.
Pasta og grøntsager, fetaost og oliven blandes
Man kan også lave en PESTO sovs:
1dl olivenolie - 2-3 spsk vineddike - 2 fed hvidløg - 1 bdt Basilikum - 2 spsk pinjekerner - 3 spsk. reven parmesan og evt. lidt soltørrede tomater og 2 spsk. sød chilisovs.
Det hele køres i foodprocessoren og er klar til at hælde over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar