I går fik vi Tortillas - det smager nu skønt. Vi er godt nok på kur (kostomlægning) men jeg synes lige vi skulle have sådan en. Vi fik kun en hver. Og så lidt gulerødder til.
8 Soft Tortilla - medium str.
250 g Kyllingbryst færdigstegt
3-4 forårsløg
½ rød peberfrugt
½ rød chili
1 cm infefær
salt og peber
250 g cheddar ost
olie til pensling af tortillaer
Det hele finthakkes og blandes i en stor skål med cheddarost. Smør tortillaer på den ene side og grill dem og vend og læg nu fyldet på og en tortilla ovenpå og pres dem lidt sammen. Grill i ca. 2 min på hver side. Husk at pensl oversiden før du vender. Osten er limen der får dette til at hænge sammen.
Serveres med Guacamole og evt. Salat til.
250 g Kyllingbryst færdigstegt
3-4 forårsløg
½ rød peberfrugt
½ rød chili
1 cm infefær
salt og peber
250 g cheddar ost
olie til pensling af tortillaer
Det hele finthakkes og blandes i en stor skål med cheddarost. Smør tortillaer på den ene side og grill dem og vend og læg nu fyldet på og en tortilla ovenpå og pres dem lidt sammen. Grill i ca. 2 min på hver side. Husk at pensl oversiden før du vender. Osten er limen der får dette til at hænge sammen.
Serveres med Guacamole og evt. Salat til.
GUACAMOLE
2 avocado
½ lime presses
2 fed hvidløg
2 spsk. Chunky salsa
1 spsk. Jalapenos finthakket
rød chili finthakket efter smag
2 tomater udskåret/ingen kerner
Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt presses limesaft - herefter tilsættes hvidløg efter smag.
Tomaterne udskæres i små tern uden kernerne. Det hele røres sammen og sættes på køl til det skal anvendes.
2 avocado
½ lime presses
2 fed hvidløg
2 spsk. Chunky salsa
1 spsk. Jalapenos finthakket
rød chili finthakket efter smag
2 tomater udskåret/ingen kerner
Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt presses limesaft - herefter tilsættes hvidløg efter smag.
Tomaterne udskæres i små tern uden kernerne. Det hele røres sammen og sættes på køl til det skal anvendes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar